Bruiden

Ga jij binnenkort trouwen en ben je nog op zoek naar iemand die jouw haar en make-up kan doen? Dan ben je bij Beeldschoon aan het juiste adres.

Hoe ga ik te werk?

Op basis van enkele voorbeelden die je mij opstuurt, zullen wij tijdens een proefsessie alles uitproberen totdat we gevonden hebben waarvan jij 100% overtuigd bent. Op foto’s lijkt immers alles altijd perfect en mooi maar het is pas na een proefsessie dat je overtuigd zal zijn van je make-up en haar. Je moet het in het echt gezien hebben!

De proefsessie zelf neemt 1 à 2 uur in beslag en vindt steeds plaats in mijn praktijk te Schoten. Deze wordt meestal 2 tot 3 maanden voor de trouw ingepland maar dat kan uiteraard ook vroeger ingepland worden. Dit is hoe jij het zelf kiest en waar jij je het meest comfortabel bij voelt.

Op de dag van de trouw kom ik uiteraard ter plaatse en dit naargelang wanneer jij klaar moet zijn. Ja hoor, ik weet het, dit kan zeer vroeg zijn maar ook dat neem ik er graag bij. Reken ongeveer 1 uur tijd dat ik nodig zal hebben om jou helemaal klaar te maken voor jouw grote dag.

Heb jij nog vriendinnen in de suite, bruidskindjes, familie of anderen die ook die dag extra willen stralen en vooral niet zelf willen bezig zijn met hun make-up en haar dan neem ik dat er uiteraard graag ook bij. Het is uiteraard wel belangrijk om dan op voorhand aan te geven met hoeveel jullie zijn en wie wat wilt laten doen. Iedereen is vrij om te kiezen voor make-up of haar of een combinatie.

Prijzen

Bruid haar & make up (incl. proef)€200,00
Bruid haar of make up (incl. proef)€110,00
Suite haar & make up€80,00
Suite make up of haar€45,00
Haar bruidskindjes (tot 12j)€25,00

Contacteer mij nu

    * verplicht veld

    Ik ga akkoord met het privacybeleid en de huisregels van Lynn Beeldschoon.

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van kopje.